„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
Wsparcie inwestycyjne w przestrzeni produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój
Rozwój działalności, polegającej na przetwórstwie mięsa surowego poprzez wprowadzenie nowych rozwiązań w procesie przetwórczym, wpływających na poprawę jakości wytwarzanych produktów.
W ofercie gospodarstwa ekologicznego:
- wołowina
- jagnięcina
- kozina
- gotowe posiłki
Nie sprzedajemy mięsa z tzw. półki, zbieramy zamówienia i organizujemy cykliczne wysyłki . Mięso jest sezonowane na sucho.
W taki sposób mięso trafia „z pastwiska” do Waszego domu.
Zapraszamy do naszej Agroturystyki, gdzie możecie spróbować naszych steków sezonowanych oraz innych dań . Aby zapewnić Państwu najlepsze wrażenia, prosimy o dokonanie rezerwacji telefonicznej z wyprzedzeniem.
Zamówienia poprzez formularz dostępny na stronie.
100% EKOLOGICZNE – CERTYFIKOWANE – 100% BIO
Certyfikat nr PL-EKO-09/1231/19
Cennik
Wołowina sezonowana
Pakiet 4 kg: 420 zł
- Udziec 1 kg
- Burger 1 kg
- Do wyboru 1 kg
- Gulasz
- Ossobuco
- Do wyboru 1 kg
- Łopatka
- Karkówka
Wołowina sezonowana
Pakiet 4 kg: 400 zł
- Udziec 1 kg
- Burger 1 kg
- Gulasz 1 kg
- Do wyboru 1 kg
- Gulasz
- Burger
Wołowina sezonowana
Pakiet 3 kg: 340 zł
- Udziec 1 kg
- Burger 1 kg
- Do wyboru 1 kg
- Gulasz
- Burger
Rib Eye Stek z kością z antrykotu
New York Stek z kością
z rostbefu
Rostbratel
Udziec
Ossobuco
Karkówka
Łopatka
Gulasz
Burger wołowy
Ossobuco jagnięce
Karkówka jagnięca
Comber jagnięcy
Giczki jagnięce
Żeberka jagnięce
Burger jagnięcy
Rolniczy Handel Detaliczny WNI 28073509
Monika Płecha
Huta Wielka 10
14-230 Zalewo