

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
Wsparcie inwestycyjne w przestrzeni produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój
Rozwój działalności, polegającej na przetwórstwie mięsa surowego poprzez wprowadzenie nowych rozwiązań w procesie przetwórczym, wpływających na poprawę jakości wytwarzanych produktów.

W ofercie gospodarstwa ekologicznego:
- wołowina
- jagnięcina
- kozina
- gotowe posiłki
Nie sprzedajemy mięsa z tzw. półki, ubój robimy w momencie zebrania odpowiedniej ilości zamówień. Mięso jest sezonowane przez co najmniej 28 dni.
W taki sposób mięso trafia z pastwiska do Waszego domu.
Naszych mięs możecie spróbować u Nas na talerzu w różnych odsłonach ale również zamówić do swojej kuchni.
Zamówienia pod numerem tel. 506 680 181 lub poprzez formularz dostępny na stronie.
100% EKOLOGICZNE – CERTYFIKOWANE – 100% BIO
Certyfikat nr PL-EKO-09/1231/19

Cennik
Wołowina sezonowana
Pakiet 4 kg: 380 zł
- Udziec 1 kg
- Burger 1 kg
- Do wyboru 1 kg
- Łopatka
- Karkówka
- Do wyboru 1 kg
- Gulasz
- Burger
- Ossobuco
Wołowina sezonowana
Pakiet 5 kg: 550 zł
- Stek 1 kg
- Udziec 1 kg
- Burger 1 kg
- Do wyboru 1 kg
- Łopatka
- Karkówka
- Do wyboru 1 kg
- Gulasz
- Burger
- Ossobuco
Jagnięcina
Pakiet 4 kg: 420 zł
- Comber 1 kg
- Ossobuco (udziec) 1 kg
- Burger 1 kg
- Karkówka z kostką 0,5 kg
- Do wyboru 0,5 kg
- Żeberka
- Giczki

Rib Eye Stek z kością z antrykotu

New York Stek z kością
z rostbefu

Rostbratel

Udziec

Ossobuco

Karkówka

Łopatka

Gulasz

Burger wołowy


Ossobuco jagnięce

Karkówka jagnięca

Comber jagnięcy

Giczki jagnięce

Żeberka jagnięce

Burger jagnięcy

Rolniczy Handel Detaliczny WNI 28073509
Monika Płecha
Huta Wielka 10
14-230 Zalewo