„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
Wsparcie inwestycyjne w przestrzeni produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój

Rozwój działalności, polegającej na przetwórstwie mięsa surowego poprzez wprowadzenie nowych rozwiązań w procesie przetwórczym, wpływających na poprawę jakości wytwarzanych produktów.

W ofercie gospodarstwa ekologicznego:

  • wołowina
  • jagnięcina
  • kozina
  • gotowe posiłki

Nie sprzedajemy mięsa z tzw. półki, zbieramy zamówienia i organizujemy cykliczne wysyłki . Mięso jest sezonowane na sucho.
W taki sposób mięso trafia „z pastwiska” do Waszego domu.

Zapraszamy do naszej Agroturystyki, gdzie możecie spróbować naszych steków sezonowanych oraz innych dań . Aby zapewnić Państwu najlepsze wrażenia, prosimy o dokonanie rezerwacji telefonicznej z wyprzedzeniem.

Zamówienia poprzez formularz dostępny na stronie.

100% EKOLOGICZNE – CERTYFIKOWANE – 100% BIO

Certyfikat nr PL-EKO-09/1231/19

Cennik

Formularz zamówieniowy

Pakiet Ilość Wybór
Pakiet 4kg – 380 zł
Pakiet 4kg – 360 zł
Pakiet 3kg – 300 zł

Sposób dostawy (wymagane)


Informacja o zakresie przetwarzania danych osobowych (wymagane)

Rib Eye Stek z kością z antrykotu

New York Stek z kością
z rostbefu

Rostbratel

Udziec

Ossobuco

Karkówka

Łopatka

Gulasz

Burger wołowy

Ossobuco jagnięce

Karkówka jagnięca

Comber jagnięcy

Giczki jagnięce

Żeberka jagnięce

Burger jagnięcy

Rolniczy Handel Detaliczny WNI 28073509

Monika Płecha
Huta Wielka 10
14-230 Zalewo