„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
Wsparcie inwestycyjne w przestrzeni produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój

Rozwój działalności, polegającej na przetwórstwie mięsa surowego poprzez wprowadzenie nowych rozwiązań w procesie przetwórczym, wpływających na poprawę jakości wytwarzanych produktów.

W ofercie gospodarstwa ekologicznego:

  • wołowina
  • jagnięcina
  • kozina
  • gotowe posiłki

Nie sprzedajemy mięsa z tzw. półki, ubój robimy w momencie zebrania odpowiedniej ilości zamówień. Mięso jest sezonowane przez co najmniej 28 dni.
W taki sposób mięso trafia z pastwiska do Waszego domu.

Naszych mięs możecie spróbować u Nas na talerzu w różnych odsłonach ale również zamówić do swojej kuchni.

Zamówienia pod numerem tel. 506 680 181 lub poprzez formularz dostępny na stronie.

100% EKOLOGICZNE – CERTYFIKOWANE – 100% BIO

Certyfikat nr PL-EKO-09/1231/19

Cennik

Rib Eye Stek z kością z antrykotu

New York Stek z kością
z rostbefu

Rostbratel

Udziec

Ossobuco

Karkówka

Łopatka

Gulasz

Burger wołowy

Ossobuco jagnięce

Karkówka jagnięca

Comber jagnięcy

Giczki jagnięce

Żeberka jagnięce

Burger jagnięcy

Wybierz rodzaj mięsa (wymagane)

Informacja o zakresie przetwarzania danych osobowych (wymagane)

Rolniczy Handel Detaliczny WNI 28073509

Monika Płecha
Huta Wielka 10
14-230 Zalewo